Dressuur

Af en toe krijgen we les van Paulien Alberts. Wil je ook een keer les van haar met jouw eigen paard of pony dan kun je altijd vragen of je kunt aansluiten.

Introductie is wellicht overbodig maar voor de volledigheid; Paulien is sinds 2002 Orun 4 instructrice, jurylid Lichte Tour, aangepaste sport en kür op muziek en jureert in binnen- en buitenland. Zelf rijdt ze op Grand Prix niveau in Nederland en Duitsland.

Het niveau wat je rijdt maakt niet uit. Paulien begeleidt combinaties van B tot aan Grand Prix niveau. Ook begeleidt ze jonge kinderen die ambities hebben om verder te komen in de dressuur- of springsport. Haar jongste leerling is op dit moment 6 jaar.

Naast het geven van dressuurinstructie verzorgt ze ook dressuur- en proefgerichte clinics en clinics “hoe maak ik een passende kür op muziek voor mij en mijn paard”.

Ze begeleidt met enige regelmaat buitenlandse klanten die als doel, het deelnemen aan een groot internationaal kampioenschap hebben. Zo heeft ze onder andere leerlingen, in Kentucky en Normandië, op het EK para-dressuur in Deauville en de Asian Games in Jakarta gecoacht.

Daarnaast is ze een van de NCSAH docenten bij de hippische beroepsopleiding ‘Van De Recht Dressage Center’ en runt ze haar eigen professionele dressuurstal ‘Stal De Oude Meerdijk’ (www.deoudemeerdijk.nl).

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je je meteen aanmelden? Dat kan. Bel of stuur even een berichtje.