Nieuws

Afbeelding

Drie Sallandruiters regiokampioen

ma 13 februari 2023 Hardenberg

Afgelopen weken werden de regiokampioenschappen verreden, maar liefst drie Sallandruiters mochten de hoogste plek op het podium betreden.

Tymo de Vries werd regiokampioen klasse L2 cat. DE met zijn pony Trevor tijdens het regiokampioenschap in Olst.  Fabiënne Conijn reed ook mee in Olst en werd daar regiokampioen in de klasse L2/AB met haar pony Gino Vanelli. Haar zus Annabel Conijn werd regiokampioen in de klasse Z1/Z2 cat. C met haar pony Forest Gump tijdens het kampioenschap in Luttenberg.

Zij hebben zich alle drie geplaatst voor de KNHS indoorkampioenschappen in Ermelo.

Annabel Conijn Overijssels kampioen

Annabel en Forest Gump tijdens hun winnende proef op de Overijsselse kampioenschappen te Bentelo, juli 2023

Veel leden van ponyclub De Sallandruiters waren afgevaardigd naar de Overijsselse kampioenschappen te Bentelo.

De 12-jarige Annabel Conijn wist met haar pony Forest Gump de Overijsselse kampioenstitel op haar naam te schrijven in de klasse Z1/Z2 cat. C

Met haar andere pony Dublin werd ze Reservekampioen in de klasse M1/M2 cat. C.

Annabel Conijn Overijssels kampioen

zo 29 januari 2023 Hardenberg

De 11 jarige Annabel Conijn uitkomend voor de ponyclub ‘De Sallandruiters’, is op zaterdag 28 januari met haar pony Forest Gump Overijssels kampioen geworden, in de klasse Z1/Z2 cat. C dressuur. Annabel: “Ik had er over gedroomd om kampioen te worden maar dat het ook daadwerkelijk zou lukken!”. Annabel en Forest vertegenwoordigen op zaterdag 4 maart de provincie Overijssel op de Nederlandse kampioenschappen te Ermelo

Bronzen medaille voor Fabienne Conijn

Fabienne Conijn bronzen medaille NK
Fabienne Conijn bronzen medaille NK Digishots

Op  woensdag 17 augustus kwam de 8-jarige Fabienne Conijn uit Ommen aan start met haar pony Gino Vanelli in de klasse L1 categorie A/B op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. Ze wonnen een bronzen medaille

Een paar weken daarvoor waren ze Overijssels kampioen geworden en mochten hierdoor de provincie Overijssel vertegenwoordigen op het NK. Ze kwamen als eerste aan de start en zetten meteen een hoge score neer van 67,611%. Ze bleven lang aan de leiding.

Fabienne: “Het was heel spannend. Ik stond een tijd op de eerste plaats, maar het wachten duurde zo lang. Tot de laatste twee stond ik op plek drie en was erg blij dat ik mijn derde plek kon vasthouden. Ik ben ook heel trots op mijn pony Gino Vanelli. Op wedstrijden doet hij er altijd een tandje erbij!” Binnenkort gaat deze combinatie over naar de volgende klasse. Fabienne: “In deze klasse heb ik mijn doel bereikt dus we zijn klaar voor een volgende stap”,

Fabienne Conijn, Overijssels kampioen 2021

Fabienne Conijn, 7 jaar, met haar pony Gino Vanelli Overijssels kampioen 2021 met 71%

Annabel Conijn 3e van Overijssel 2021

Annabel Conijn, 10 jaar, met Forest Gump

Brons voor Annabel

De 10-jarige Annabel Conijn uit Ommen wist samen met haar jonge pony Pol’s Tunder op zaterdag 19 februari, tijdens de Overijsselse kampioenschappen te Denekamp in de klasse L2 categorie D/E het brons te behalen.

Fabienne Conijn Kringkampioen L1 dressuur

Winst voor zusjes Conijn

Afbeelding

zo 29 mei 2022 Hardenberg

Annabel en Fabienne Conijn hebben goed gepresteerd met hun pony’s Forest Gump en Gino Vanelli tijdens het hemelvaartweekend.

Fabienne reed op 26 mei bij de Vjenneruiters te Vriezenveen met haar pony Gino Vanelli naar twee keer de 1e prijs in de klasse L1/L2 categorie ABC. Dit leverde haar een finaleplaats op. Tijdens de finale op zaterdag 28 mei behaalde ze een mooie vijfde plaats. Annabel reed op 28 mei te Nieuwleusen, met haar pony Forest Gump naar een eerste prijs in de klasse M2. 

Afbeelding

Annabel kringkampioen M1

Annabel Conijn en Gino Vanelli kringkampioen klasse M1 cat. A/B (4 januari 2020)!!

Fabienne Overall winnaar Steenwijkerwold

Fabienne Conijn en Gino Vanelli tweemaal 1e prijs en overall winnaar #Steenwijkerwold