Nieuws

Bronzen medaille voor Fabienne Conijn

Fabienne Conijn bronzen medaille NK
Fabienne Conijn bronzen medaille NK Digishots

Op  woensdag 17 augustus kwam de 8-jarige Fabienne Conijn uit Ommen aan start met haar pony Gino Vanelli in de klasse L1 categorie A/B op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. Ze wonnen een bronzen medaille

Een paar weken daarvoor waren ze Overijssels kampioen geworden en mochten hierdoor de provincie Overijssel vertegenwoordigen op het NK. Ze kwamen als eerste aan de start en zetten meteen een hoge score neer van 67,611%. Ze bleven lang aan de leiding.

Fabienne: “Het was heel spannend. Ik stond een tijd op de eerste plaats, maar het wachten duurde zo lang. Tot de laatste twee stond ik op plek drie en was erg blij dat ik mijn derde plek kon vasthouden. Ik ben ook heel trots op mijn pony Gino Vanelli. Op wedstrijden doet hij er altijd een tandje erbij!” Binnenkort gaat deze combinatie over naar de volgende klasse. Fabienne: “In deze klasse heb ik mijn doel bereikt dus we zijn klaar voor een volgende stap”,

Fabienne Conijn, Overijssels kampioen 2021

Fabienne Conijn, 7 jaar, met haar pony Gino Vanelli Overijssels kampioen 2021 met 71%

Annabel Conijn 3e van Overijssel 2021

Annabel Conijn, 10 jaar, met Forest Gump

Brons voor Annabel

De 10-jarige Annabel Conijn uit Ommen wist samen met haar jonge pony Pol’s Tunder op zaterdag 19 februari, tijdens de Overijsselse kampioenschappen te Denekamp in de klasse L2 categorie D/E het brons te behalen.

Fabienne Conijn Kringkampioen L1 dressuur

Winst voor zusjes Conijn

Afbeelding

zo 29 mei 2022 Hardenberg

Annabel en Fabienne Conijn hebben goed gepresteerd met hun pony’s Forest Gump en Gino Vanelli tijdens het hemelvaartweekend.

Fabienne reed op 26 mei bij de Vjenneruiters te Vriezenveen met haar pony Gino Vanelli naar twee keer de 1e prijs in de klasse L1/L2 categorie ABC. Dit leverde haar een finaleplaats op. Tijdens de finale op zaterdag 28 mei behaalde ze een mooie vijfde plaats. Annabel reed op 28 mei te Nieuwleusen, met haar pony Forest Gump naar een eerste prijs in de klasse M2. 

Afbeelding

Annabel kringkampioen M1

Annabel Conijn en Gino Vanelli kringkampioen klasse M1 cat. A/B (4 januari 2020)!!

Fabienne Overall winnaar Steenwijkerwold

Fabienne Conijn en Gino Vanelli tweemaal 1e prijs en overall winnaar #Steenwijkerwold