Accommodatie

Stallen

De stallen hebben een ruime afmeting van 3 x 3,5 en zijn voorzien van het Flybuster nevelsysteem (dus geen vlieg op stal).

Binnenbak

De binnenbak is 25 x 50 m en heeft een professionele aangelegde nieuwe bodem.

Buitenbak

De buitenrijbaan is 60 x 40 m, heeft een professionele eb en vloed bodem en is verlicht. Er is een springpiste (waar altijd een parcours klaar staat) en een Z dressuurring.

Longeercirkel

De longeercirkel is 16 m in doorsnede en heeft eveneens een professionele eb en vloed bodem.

Ierse pub

Vanuit de sfeervolle Ierse pub heeft u perfect zicht op de binnenbak.

Wasplaats

Er zijn twee wasplaatsen voorzien van warm water.

Opzadelplekken

Er zijn voldoende opzadelplekken. We hebben handige zadelkarren ter beschikking.

Weidegang

De paarden en pony’s gaan elke dag naar buiten (ook in de winter, tenzij het weer dit niet toelaat). Er kan gekozen worden voor een eigen wei of een gezamenlijke wei. Wij voeren geen hooi in de wei.

Zadelkamer

De zadelkamer is voorzien van afsluitbare zadelkasten. Ook is de zadelkamer voorzien van een alarmsysteem. Daarnaast is er voor elke pensiongast een dekenrek.

Paardensolarium

Het solarium kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor na de training. Deze zorgt voor het beter kunnen afvoeren van afvalstoffen en de bloedcirculatie. Ook kan deze natuurlijk gebruikt worden vooraf aan de training.

Voermomenten

Er zijn VIJF voermomenten per dag. TWEE voermomenten van krachtvoer en DRIE voermomenten van ruwvoer. We voeren alleen hooi van de allerbeste kwaliteit. Het laatste voermoment is om 22.00 uur. 

Paddock

Speciaal voor vakantiestalling hebben wij paddocks. Uw paard of pony krijgt hooi bijgevoerd wanneer deze in de paddock verblijft.

Sanitair

De stal beschikt over een toiletgroep.

Overig

De paarden en pony’s worden elke dag naar buiten en naar binnen gezet (ook in het weekend).