Wie zijn wij

Wij zijn Edwin, Inge, Annabel, Fabienne Conijn. We zijn de trotse eigenaren van Stal Conijn. Een echt familiebedrijf waarbij passie voor paarden en pony’s hoog in het vaandel staat.

Edwin: ik ben geboren in 1977 te Alkmaar. Mijn passie voor paarden is mij met de paplepel ingegoten. Zo liep ik als 2 jarig ventje al rond op de manege van mijn ouders en was ik regelmatig te vinden op de koers.

Inge: ik ben geboren in 1979 te Hardenberg. Opgegroeid op de boerderij en grootgebracht met paarden en pony’s. Jonge paarden en pony’s verder opgeleid met als hoogste resultaat Z-springen.

Annabel: ik ben 12 jaar. Ik rij al sinds ik twee jaar ben. Ik rij drie pony’s: Forest Gump in het Z1 dressuur, Pol’s Tunder in het M2 dressuur en Dublin in het M1 dressuur. Ik ben al een paar keer kringkampioen Vechtdal geworden en kampioen en reservekampioen van Overijssel en heb deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen en behaalde daar mooie resultaten waaronder een 4e plaats. Ik ben opgenomen in het landelijke talentenplan. Ik krijg les van Paulien Alberts. Wil je meer over mij weten, volg mij dan op Instagram via @zusjesconijn.

Fabienne: ik ben 9 jaar. Ik rij al sinds ik twee jaar ben. Ik rij twee pony’s: Gino Vanelli in het M1 dressuur en Dublin in het L1 dressuur. Met Gino ben ik al heel vaak kringkampioen geweest, drie keer Overijssels kampioen en heb ik een bronzen medaille gewonnen op de Nederlandse Kampioenschappen. Ik krijg les van Paulien Alberts. Wil je meer over mij weten, volg mij dan op Instagram via @zusjesconijn.